Laden...

ONZE PRAKTIJK SLUIT DEFINITIEF VANAF 19 APRIL 2021.

Beste patiënten,

Wij hebben de moeilijke maar onvermijdelijke beslissing moeten nemen om de praktijk vanaf 19 april 2021 te sluiten. Zoals jullie reeds weten is de opstart in de nieuwe praktijk niet zonder problemen verlopen. De onafgewerkte toegang is hier het grootste bewijs van. Wij zijn aan dit project met veel goesting en inzet begonnen. En we hadden het ons helemaal anders voorgesteld. Wij zouden een moderne, multidisciplinaire praktijk uitbouwen, gelegen midden tussen de mensen in de dorpskern. Met als grote doel om de inwoners van Bertem en omstreken de best mogelijke gezondheidszorg te kunnen geven: (rolstoel)toegankelijk, kwalitatief, multidisciplinair, in een warme en menselijke sfeer. We streefden ernaar om alle aspecten van jullie gezondheid te kunnen bevorderen.

Wij hebben ons op voorhand voldoende bij bevoegde officiële instanties ingelicht. Wij verkregen dan ook de vergunning om de praktijk uit te oefenen van de gemeente Bertem. Na een beroep is onze aanvraag echter bij de provincie Vlaams-Brabant terechtgekomen. Zij gaven een negatief advies en daardoor werd de verkregen vergunning terug ingetrokken. Wij concluderen hieruit dat het maatschappelijk belang van een huisartsenpraktijk en de gezondheid van de inwoners van Bertem ondergeschikt bevonden worden aan stedenbouwkundige details.

Met vallen en opstaan hebben we dit moeilijke en belastende proces doorgaan, waarbij we ondertussen de zorg voor onze patiënten zo goed als mogelijk zijn blijven waarborgen alsook de zorg voor onze jonge gezinnen. Helaas is gaandeweg duidelijk geworden dat het project dat wij voor ogen hadden nooit tot een goed einde kan gebracht worden.

Wij begrijpen dat deze beslissing een zware impact heeft op jullie en willen ons excuseren voor enig ongemak. Momenteel zoeken wij alle mogelijkheden uit om jullie een zo goed mogelijke oplossing te bieden, in overleg met artsen uit de buurt. Wij zullen niet nalaten hierover updates te geven wanneer er meer duidelijkheid is.

De vele ondersteunende woorden hebben ons meer dan een jaar lang verwarmd en doen volhouden. Wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen in onze zorg, de fijne contacten, het meeleven met de praktijk en jullie ploeteren door de modderige oprit.

Wij wensen jullie vanuit de grond van ons hart een mooie en een zo gezond mogelijke toekomst toe.

De dokters

Liene, Evalien, Charlotte

Artsen in de buurt

Bel ons
016 48 00 07
Adres
Dorpstraat 141
3060 Bertem
Wachtdienst
1733 
Kijk op een map Naar boven